Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2016 10:19 - Всички дупедати: Товарищ Толстой, как да Ви опаковаме България?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 8875 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 28.09.2016 17:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Точно това ни казаха и показаха на всички нас снощи по БНТ1, в предаването "Референдум", четирима от всички 240 дупедати, които постигнаха пълно единодушие, че всички ние трябва задължително и безпрекословно да бъдем продадени на Русия по схемата с присъдата заради спрения проект АЕЦ "Белене". Записът на предаването можете да видите от ТУК.
Участниците:
Таско Ерменков - БСП ЛБ, офицер от ДС;
Кирил Цочев - АБВ на агент Гоце;
Мартин Димитров РБ;
Александър Ненков - ГЕРБ.

Няма да ви губя времето с кряканията на първите двама, наследници на партията-майка, защото те са доказали своята ненавист към родината им.
Ще ви представя само акцентите на двамата "десни демократи" Димитров и Ненков.

Акцентите:

Димитров - искаме преди да платим да имаме черно на бяло подписано споразумение с руската страна, че те се ангажират, след като им преведем парите да продадат оборудването на трета страна. На практика "демократа" казва - нас не ни интересува има ли наистина такова оборудване, наистина ли е произведено по наша поръчка и съответства ли на поръчката. Не искаме да го виждаме и да го знаем, не искаме и да знаем, какво и дали те ще правят нещо с него след това. На практика дупедат Димитров припокрива на всички 100% позицията на своя другар и дупедат Методи Андреев, който преди малко повече от месец предложи "плащаме и забравяме". Тази продажна позиция на "демократа" Димитров е гарнирана с мого глупости, за да се заблудат жертвите, но при внимателно и хладнокръвно слушане и гледане си личи коварството на доказания родоотстъпник.

Ненков - руснаците ни казват - ДА ще ви дадем да видите, какво сме ви произвели, НО преди това си платете! Ненков каза, че и той да бил на тяхно място и той би постъпил по същия начин. Това означава, че в магазина вече първо ще плащаме сиренето, а чак след това продавача ще ни показва какво е то. Ама не ставало за ядене? Айде сега подробности!

Снощното предаване и всички участници в него за пореден път доказаха и показаха, че няма нито един представител на политико-енерГЕПИйната мафия, който да не блАжи от кацата енерГЕПИка.

Често хора без мисъл в главата ме обвиняват в черногледство и хейтърство, в това число и дупедат Мартин Димитров обеща да ме съди, но вече близо две години го играе "забравил".

Снощното предаване ми показа и ме окуражи, че българският народ не спи и мисли с главите си. Това показаха социологическите проучвания показани по хода на предаването.

image

Народът иска да знае ИСТИНАТА, но това е последната грижа на продажното малцинство.

image

Въпреки лъжите на политико-енерГЕПИйната мафия, че плащането на НИЩОто няма да доведе до поскъпване на тока народът знае по-добре. Дали ще се отрази в цената на тока или в орязване на други социални придобивки (понеже парите ще се дадат от бюджета) при всички случай ограбените ще бъдем ние.

И за какво бяха тези фалшиви крясъци срещу изцепката на руснака Толстой, че щели да изкупят цалата държава България? Ами тя май отдавна си е продадена?

Георги Котев


Тагове:   България,   АЕЦ,   Толстой,   дупедати,


Гласувай:
9



1. kbalenciaga - Ясно е
28.09.2016 16:03

че всички тези са в Играта. И под ръководството на олигархията ограбват българския народ.
Но тук: "Снощното предаване ми показа и ме окуражи, че българският народ не спи и мисли с главите си. Това показаха социологическите проучвания показани по хода на предаването." вероятно не е така.
По скоро от "социологическите агенции" умишлено лъжат, натаманяват с грешни данни, за да се изчака още, да не се плаща. Така ще се натрупат още повече лихви, които пак българския народ ще плаща.
цитирай
2. ganini - Светлото бъдеще...
28.09.2016 23:18
Това обещавано ни светло бъдеще може би ще светне с ток от Белене... Абе, кво стана с него, бе? Таско, обясни го, бе! С тас ли ще го черпим от ведрото на майката- Партия?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832851
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031